Gulapalatset's Blog


Loppissuccé

Image

Tänk vilken fantastisk söndag vi fick, med världens roligaste loppis. Ja, vi lyckades faktiskt skapa min drömloppis, den loppis jag själv skulle älska att gå på. När vi ställde ut allt fint kändes det nästan lite ont i hjärtat, att bli av med allt, men när möbler, kläder och konst såldes till helt rätt personer så kändes det bara bra!

Även pressen var på plats. GD gjorde ett fin reportage som fick en helsida i måndagstidningen. Gällande reportaget måste jag bara dementera en smula. Dessa armbågar som det skrivs om i ingressen (Marie Björk fick använda armbågarna för att ta sig in i Gävles kultur- och nöjesliv.) stämmer inte i sammanhanget. Det var ju Gävles nöjesliv som gjorde att jag blev kvar i Gävle så här länge. Jag fick ju en bamsekram av alla som ingår i Gävles nöjesliv, för den nöjesjournalistik jag gjorde, och sedan för de klubbar jag startade. Däremot så har jag fått vässa mina armbågar för att kunna få vara frilans i en stad där det egentligen inte finns något frilansklimat. Så -nu har jag förklarat det. Men andra ord – tack för att ni har låtit mig bli en självklar det av Gävles kultur- och nöjesliv, jag älskar er för det!!

Loppisen var början på det avsked som vi nu är inne i. I veckan flyttar vi ut från studion, och i augusti går flyttlasset till Stockholm. Tills dess ska jag ha världens bästa sommar i Gävle, bland annat som nöjesredaktör på Arbetarbladet!

Kram,

Marie

Artisten Ida Long köpte boken STOLT och det snygga porträttet på henne själv!

Artisten Ida Long köpte boken STOLT och det snygga porträttet på henne själv!

Tavlan Paradox, med tillhörande dikt gick till en nöjd Gävlekonstnär.

Tavlan Paradox, med tillhörande dikt gick till en nöjd Gävlekonstnär.

Tjusig kappa kom till rätt ägarinna!

Tjusig kappa kom till rätt ägarinna!

Den röda sammetsfåtöljen som Rolf Lassgård och komikern Christer Johansson (Småstadsliv) blivit fotograferade köptes av David Holmqvist.

Staffan Mälstam, var snabb att lägga beslag på den röda pinnstolen som Anna Jörgensdotter vickar på i den uppskattade bilden i boken STOLT.

Gabriel Liljevall njöt framför sina konstverk, varav en hel del blev sålda!!

Gabriel Liljevall njöt framför sina konstverk, varav en hel del blev sålda.


Kommentera so far
Lämna en kommentar



Lämna en kommentar